Rodamons

RODAMONS neix a principis del 2002, liderada per Èric Vinaixa, amb l’objectiu d’expressar la passió pel Rodamonsrock com a forma d’entendre la música. Buscant sempre un so directe, sincer i lliure, aquest quartet ( format per veu i guitarra, guitarra solista, baix i bateria) ofereix en els seus espectacles una posada en escena carregada de força i d’energia.

Considerats millor banda novell de rock en català del 2003, RODAMONS ha anat acumulant premis (“Gamarock”, “En Potència” de Catalunya Cultura) i bones crítiques fins a rebre el DISC CATALÀ DE L’ANY 2005, que atorga anualment Ràdio4, pel seu primer treball “Temps Millors” (Picap, 2005).

A principis del 2008 treuen el seu segon disc, “Mama”, també amb PICAP, amb un so encara més contundent i rocker, tal i com mostren en els seus directes.

Amb cinc videoclips oficials (“Quan“, “L’últim anònim”, “Ho tens negre, company”,  “Sexy Gi” i “Família Rock“ ) circulant per les televisions nacionals, RODAMONS ha actuat en les principals sales catalanes (com Bikini o Luz de Gas), al Palau de la Música de Barcelona, televisions i radios, en festivals de renom (com el Senglar Rock o a les Festes de la Mercè de Barcelona) i, fins i tot, al Camp Nou (en els actes de celebració del títol de Lliga 2004-05).

Són considerats per molts crítics com la banda de rock de tall clàssic referent en català.

Aquí podeu veure els 5 videoclips oficials de la banda:

Actuacions a televisió

A  TV3, “El club”

A TV2, “Gamarrock”

Actuació al Camp Nou

Actuació a la Plaça Catalunya de BCN, recollint el premi “Disc Català de l’Any”

1 comentari

Àngels · 29 de gener de 2012 a les 21:08

Trobo que l’Èric vestit de noia guanya molt… Boníssim el videoclip de “Família Rock”!

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.