Èric Vinaixa posa música al poema “Dona’m la mà” de Salvat-Papasseit

Publicat per adminEV el

“Dóna’m la mà” és el poema de Joan Salvat-Papasseit que ha musicat l’Èric Vinaixa   i que s’inclou en el llibre – CD “Sota el firmament” (Viena Edicions), de l’Àlex Carmona.

Poesia (de Salvat-Papasseit), fotografia (Àlex Carmona) , música (26 grups i artistes que hi han col·laborat) i il.lustracions (Tània Lupe) units per creat aquest llibre – CD original i especial.

Amb un format de 17X20 cm, compta amb un total de 130 pàgines on es troben fotografies que ha anat fent l’autor durant les gravacions de cada un dels grups a més d’una fotografia per grup en directe iles il·lustracions realitzades per la Tània Lupe representant cada un dels poemes que s’han seleccionat per “Sota el firmament”. 

En el disc, a part de l’Èric,  també han col·laborat Gossos, Elena Gadel, Gemma Humet, Aspencat, Txarango, Blaumut o en Tortell Poltrona, entre d’altres.

Un projecte solidari on el 30% dels ingressos de les vendes aniran destinats a l’Hospital Sant Joan de Dèu, a la causa Hospital Amic. El podeu comprar aquí.

Categories: Novetats

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.