Vilafranca es deixa seduir per l’Èric Vinaixa

Publicat per adminEV el

El prestigiós festival Barnasants es presenta a Vilafranca del Penedès amb l’actuació de l’Èric Vinaixa.

L’Auditori Municipal de Vilafranca va ser el lloc escollit perquè l’Èric Vinaixa presentés el seu darrer treball d’estudi Caos a mig camí (Picap, 2017), dins del marc del Festival Barnasants.

Justament a l’edició de l’any passat d’ aquest festival l’Èric va donar el tret de sortida a aquesta gira amb un concert per emmarcar a l’emblemàtica sala Luz de Gas de Barcelona.

Unes 150 persones es van aplegar a Vilafranca del Penedès per gaudir del directe de l’Èric Vinaixa que, un cop més va estar pletòric, capaç d’aixecar a la gent de l’Auditori i a la vegada de fer-los reflexionar en temes vitals.

Acompanyat de la seva banda de músics  amb els que la complicitat és indubtable, Roger Julià al baix, Albert Greenlight a la guitarra elèctrica, Marc Sendra al saxo tenor, guitarra acústica i percussió menor, Jordi Vilà a la bateria i Àngel Valverde als teclats;  va passejar un setlist complert i ben repartit, on van tenir cabuda temes dels altres discos en solitari i alguns de Rodamons; però sobretot de les cançons de l’últim disc, Caos a mig camí (Picap, 2017).

Durant tota la nit es va respirar un ambient preciossísim, amb moments d’intimitat, sensibilitat i rock & roll que van arrencar els aplaudiments i l’admiració dels seus seguidors més fidels, així com del públic de Vilafranca.

La Gira Caos a mig camí continua voltant per sales d’arreu del territori. El proper mes de març està previst que passi per la Ràpita.

Podeu reviure el fotoreportatge complert d’aquella nit aquí.

Categories: Novetats

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.