Biografia

Èric Vinaixa presenta “La famosa gemma de Galveston”, el seu primer treball en solitari. El líder i compositor de Rodamons es treu de la mànega el seu particular àlbum blanc. Un disc elegant, íntim, carregat de colors i sonoritats, que té cura fins a l’últim detall de cada tema, i que està format per 10 + 1 cançons que beuen del soul, el pop, la cançó d’autor, el clàssic, el blues i el rock, en proporcions diferents segons la temàtica i el moment. Un disc reflexiu basat en les diverses percepcions de les relacions humanes.

El mateix Èric Vinaixa ha assumit la producció d’aquest treball, així com els arranjaments musicals, a part dels seus instruments habituals (veus, guitarres i piano).la famosa gemma de Galveston

Per primer cop, introdueix 2 cançons en anglès (“My dream”, “Just a moment in the shadow”) que, juntament amb el tipus de producció, li donen al disc un registre al qual no ens té acostumats.

“La famosa gemma de Galveston” ha comptat amb la participació de músics de renom, com Toni Saigi “Chupi” (Jarabe de Palo) al hammond, Ramon Aragall (Rodamons, Els Amics de les Arts) a la bateria, Oriol Aymat (concertista internacional) al violoncel, Xavi Garcia (Calamento) a la percussió, Albert Cariteu (Rodamons, Alex TNT) a la guitarra, Pep Colls (La banda del coche rojo) al baix, o Cristian Serret (Santiago Auserón) al saxo tenor, entre d’altres.

Un disc per als amants de la música en tres dimensions, que destaca per la composició, la producció i la sonoritat de cadascuna de les seves cançons.

La famosa gemma de Galveston - Facebook Pàgina Facebook de “La famosa gemma de Galveston”

Making of de la “La famosa gemma de Galveston”

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=RxIWgs6tSZc&]

2 comentaris

ana · 15 de febrer de 2013 a les 17:09

per quan el segon disc? com es diu? quantes temes te? ens pots fer una avançadilla? por favor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    vinaixaeric · 17 de febrer de 2013 a les 15:10

    Gràcies per l’interès. El disc està previst que surti per finals d’abril o principis de maig. De moment no podem donar més informació. S’estan tancant els últims detalls. Només podem dir que serà un disc molt interessant i personal. Ja falta menys!

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.